Päevakäpp: nooruke triibik Loora ootab kannatamatult kodupakkumisi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Triibikust tagasihoidliku loomuga pooleteistaastane kassipreili Loora ootab seda päris esimest oma kodupakkumist, kus ta saaks olla heaks sõbraks ja kaaslaseks oma inimesele. Inimesele, kellel jätkuks aega ja kannatlikkust temaga tegelemiseks.

Väikest kasvu Loora eelistab Pesaleidja suures kassitoas rohkem omaette hoida ja olla eemal igapäevasest kassimelust. Tihti võib teda leida kerratõmbunult mõnusas pesas. Lähenevat paikätt Loora esialgu veidi pelgab ja teeb ennast pesas eriti tillukeseks. Veidi aega paitamist ja temaga rahulikult rääkimist ning kassike muutub usaldavamaks, kuigi silmanurgast kõhklevalt piiludes kaalub siiski võimalust põgenemiseks.

Ajaga on Loorale siiski hakanud paid meeldima ja ta on aru saanud, et ega see inimkäsi nii hirmus ei olegi. Loora on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibistatud ja saanud parasiitidevastase tõrje ning omab isiklikku passi. Kui tunned, et sooviksid Looraga Pesaleidja kassitoas lähemalt tutvust teha, siis võta vabatahtlikega ühendust 550 0072 või info@pesaleidja.ee.

Ja kui soovid just sellele kassile uut armastavat kodu pakkuda, siis täida Pesaleidja kassisoovija ankeet. Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab Loora kaasa Royal Canini kinkepaki

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles