Juba homme! Varjupaigakassid korraldavad Tallinnas enneolematu jõulutralli

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sebastian Duda / PantherMedia / Sebastian Duda / Scanpix

Jõulude ajal viibivad kõik inimesed oma lähedaste ringis. Nad naudivad koosolemist ja seda sooja tunnet, mida pakub lähedase kohalolu. Kuid samal ajal on ühes pisikeses turvakodus üle 50 kassikese, kes jõuluks oma päriskodusid veel leidnud ei ole. 

Need kassid ei kuule pannil verivorsti praksumist, nende tuba ei täida piparkoogilõhn ning jõuluehete ajamine diivani alla on nende jaoks vaid pelk unistus. MTÜ Kasside Turvakodu vabatahtlikud tahavad aga oma kallitele hoolealustele, kes jõuludeks päriskodusid ei leia, kinkida ühe imelise jõulupäeva. 

Sel imelisel päeval täituvad kassikambrid jõulueelse sigina ja saginaga, kiisudele kingitakse ohtralt paisid ning eelkõige näidatakse, et kuigi need hoolealused pole veel leidnud oma päriskodusid, on neil palju-palju sõpru, kes neist hoolivad ning jõuluõhtul nende peale mõtlevad.

Sel aastal taaskord toimuv Kasside Turvakodu jõulutrall ootab külalisi Tallinna kesklinnas asuvasse turvakoju 22. detsembril ning külalised on oodatud kell 14-18! Kui sinagi soovid jõulutrallist osa võtta, siis anna oma tulekust teada aadressil info@kassideturvakodu.ee. Kui sa aga osa võtta ei saa, kuid sooviksid siiski kiisudele jõulukinke edastada, siis sinu toetus on väga oodatud.

Annetusi saad teha annetustelefonidele:

900 6575 – kõne hind 5€

900 6700 - kõne hind 10€

(töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes)

või arveldusarvele:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

Selgitus: Nurrikutele jõulurõõmu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles