Täna on viimane võimalus heategevusoksjonil soetada endale Reketi autogrammiga album või Marina Kaljuranna pross

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ELS

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) kutsus detsembri alguses inimesi ülesse tegema jõulukingi ostuga heateo abivajavatele loomadele. Heategevuslikult jõuluoksjonilt on veel kõigil võimalik soetada kink sõbrale või iseendale kuni tänase päeva lõpuni. Oksjoni tulu läheb hättasattunud loomade abistamiseks.

Heategevuslik jõuluoksjon toimub juba teist aastat järjest. Oksjoni eesmärgiks on pakkuda loomasõpradele võimalust aidata loomi ja samal ajal leida huvitavaid kingitusi lähedastele.

Toodete valik oksjonil on lai - Eesti disainist kuni eksklusiivsete kinkekaartideni välja. Tooted on heategevuslikule oksjonile andnud sellised Eesti disainerid, tuntud inimesed ja ettevõtted nagu Reket, Leanter, Kirss, Ööloom, Marina Kaljurand, Good Vibrations, The Body Shop, Pop Optika, PetCity, Kirjastus Koolibri, Kuma jt.

«Jõuluoksjonilt kingi ostmisega on kõigil võimalik leida ainulaadne jõulukink kallitele inimestele ja samal ajal teha heategu kõige nõrgematele, loomadele,» ütles oksjoni korraldaja ja ELS-i juhatuse liige Kaisa Kaljurand.

Oksjonilt kogutud raha kasutatakse kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade veterinaarsete protseduuride tasumiseks; loomade elutingimuste kontrollimiseks; hättasattunud loomade toiduabi ja muude loomadele eluks vajalike vahendite tagamiseks; loomade õiguste eest seismiseks ja hea loomapidamise tava tutvustamiseks.

Heategevuslikust jõuluoksjonist saab osa võtta keskööni siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles