Päevakäpp: Kviten otsib kedagi, kes ta kiusajate käest päästaks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Kas oled uue pereliikme otsingul? Kas sul on kodus juba üks või mitu karvapalli, kes ootab endale mängukaaslast? Kui vastasid neile küsimustele jaatavalt, siis on Pesaleidjal sulle hea uudis — neil on hoiukodus täpselt selline kiisu!

Kviten on pooleteiseaastane kassipoiss. Tema õde ja vend on ammu uues kodus kuid rohkem aega vajav Kviten on siiamaani teisi kasse täis hoiukodus enda peret ootamas.

Kviten on nii vahva kass, et hoiukodu võiks ta isegi endale jätta, kuid kahjuks teised karvased elanikud nii ei arva. Kuigi Kviten on teistest peajagu suurem, on ta siiski teiste peksukott. Ei anta talle mänguasju, ei tohi ta pesas magada. Vahepeal, kui teised kaks bossi magavad, hiilib arake Kviten nende kõrvale magama, sest ta nii igatseb lähedust ja armastust.

Kviten jumaldab paisid ja inimese lähedust, kuid ta vajab aega. Hoiukodu inimloomadega on ta täitsa harjunud ning nemad võivad Kvitenit ka sülle võtta, kuid uus kodu peab kindlasti arvestama, et see kõik võtab aega. Kviten on kastreeritud, vaktsineeritud ja omab Europassi. Kui sul on kodus ja südames just sellisele õnnetukesele koht, siis täida Pesaleidja loomasoovija ankeet ja sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles