Päevakäpp: vennad Lamborgini ja Lucky otsivad üheskoos imelist kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Tagasihoidlik, aga mänguhimuline pikakarvaline punane poiss Lamborgini ja tema must-valge kasukaga vend on oma esimesed elukuud elanud külmas, hirmus ja valudes.

Nimelt on Lambol tugeva löögi tõttu näopiirkonda peatrauma, mida näitab ka natukene viltune suu, kuid söömist ja elamist see kiisupojal ei sega. Tema oli hoiukodusse saabudes kõige rohkem hirmul — kui keegi Lambot puudutada püüdis, hakkas kass värisema ja üritas inimesi sisisedes eemale peletada. See oli aga igati arusaadav kui arvestada mida vaene kassipoeg on üle elanud. Lucky kartis aga kahejalgset nii palju, et põgenes mööda seina üles ja seda sõna otseses mõttes.

Nüüdseks on möödunud aega elu Pesaleidja vabatahtlikuga ja kiisudest on saanud täiesti teistsugused loomakesed! Lambole meeldib üle kõige süüa ja kitsastes kohtades magada, samuti meeldib talle mängida ja koos oma venna Luckyga magada. Lambo armastab oma ülipehme kasuka eest hoolt kanda ja koos pererahvaga telekat vaadata ning tihtipeale tuleb omaniku juurde ja heidab pikali, kuid ei lase veel ennast puudutada. Küll aga tunneb ta ennast turvalisemalt teiste kasside juuresolekul ning vahest unisena laseb endale ka mõne pai teha.

Luckyle meeldib ülekõige ilmas mängida, kas omaette, inimeste või kassidega ja selle käigus teeb ta ka hulljulgeid tagurpidisaltosid. Kui Luckyga piisavalt pikalt mängida ja õrnal toonil rääkida, laseb ta ka pai teha ning paneb kohe oma nurrumootori tööle, aga on ka aegu kus ta tahab lihtsalt inimese kõrval istuda ilma, et teda keegi puutuks.

Lucky ja Lamborgini vajavad kannatlikku ja mõistlikku omanikku, kes näitaks, et inimesi võib usaldada ja et kõik inimesed ei ole halvad. Ideaalis võiksid nad uude koju minna üheskoos.  Lucky ja Lamborgini on saanud kõik erinevad parasiitide vastased tõrjed, nad on kiibistatud ja omavad isiklikku passi. Kui tahad kassipoistega lähemalt tutvust teha, täida Pesaleidja kiisusoovija küsimustik ja sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles