Päevakäpp: kaks aastat oodanud Mõugu loodab jõuludeks koju saada

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Mõugu saabus turvakodusse ühel oktoobrikuu päeval. Vihm peksis vastu aknalaasi ning tuul oli õues nii tugev, et oli meie soklikorruse ruumid jahedaks muutnud. Ühes pisikeses puuris piilus tekkide vahelt oma suurte ümmarguste silmadega üks kassipoiss - see oli muidugi Mõugu.

Nüüd on sellest päevast möödunud juba kaks aastat ja kaks kuud ning Mõugust on saanud üks turvakodu «püsiasukatest». Ta on üks neist, kes on omad kodu jäänud aastateks ootama ning seda ühte ja õiget ei paista kusagilt tulevat. Vabatahtlikud loodavad, et 2018. aasta jääb Mõugu jaoks turvakodus viimaseks, sest nende südametes on suur soov Mõugule kodu leida.

Me soovime kogu hingest, et see ümara näoga mõmmikkass saaks juba õigepea turvakodu tolmu oma käppade alt pühkida ning rändaks päriskoju. Mõugu ootab rahulikku kodu, kus ootaks teda ees veel mõni nurrumootor. Just Mõugu on see härrasmehelik kassipoiss, kes alatasa kassipiigade kaisus tukub ning kaitsvalt oma käpa üle kassitüdrukute sabade lükkab. Tal oleks hea meel, kui koduski saaks mõne kassist sõbraga seltsida.

Kui sinagi leiad, et Mõugu on ülekohtuselt kaua kodu oodanud ning sooviksid talle kodu pakkuda, siis kirjuta Mõugule aadressile info@kassideturvakodu.ee «Jõuluks koju?» kampaania raames tutvustab Kasside Turvakodu kõige kauem turvakodus kodu oodanud kasse ning loodab kõigile neile leida lähiajal armastavad ja igavesed päriskodud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles