Päevakäpp: õnnetu Lilian on turvakodus sattunud peksukoti rolli

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Lilian saabus Kasside Turvakodu hoole alla juba 2017. aasta juunikuus. Selle aja jooksul on turvakodus olnud palju kojuminejaid ning ka uusi tulijaid. Esialgu oli kõik hästi, kuid viimasel ajal on midagi totaalselt valesti.

Igal hommikul on Lilianil uus verine triip nina peal, iga järgnev sügavam ja tugevam kui eelmine. Keegi kiusab Liliani. Lilian on seesugusest käitumisest väga ehmunud. Varem oli kõik hästi, ta sai rahulikult pesas tukkuda, käia krõbinaid nosimas ning aknal oma uut perekonda oodata, kuid nüüd istub Lilian ronimispuu kõige madalamas ja pimedamas pesas. Ta üritab olla nähtamatu, selleks et keegi ei saaks talle taas käpaga äsada.

Vabatahtlikud on murest murtud. Liliani süda on katki, sest ta pole veel leidnud oma inimest ning nüüd saab ta ka füüsilise valu osaliseks. Kardame, et kui selline olukord jätkub, siis ei julge Lilian tulla pesast välja isegi sööma ning see valu lõpuks murrab ta.

Õnnetu Lilian vajab hädasti päriskodu. Sellist, kus tema ninahaavad saavad rahus paraneda ning tema murtud süda liidetakse armastuse toel taas üheks. Kui sina saad Liliani päästa, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles