Päevakäpp: Katariina ei taha teist aastat järjest jõule turvakodus veeta

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Ebamaine Katariina Rosaalie saabus Kasside Turvakodusse eelmisel aastal jõulupühade paiku. Ta oli habras, veidi uje ja salapärane. Iga natukese aja tagant piilusid need kuldkollased silmad pesa tagant ning vaatasid, kuhu on elu teda toonud.

Nüüd on sellest saatuslikust päevast möödas peaaegu aasta. Kohe-kohe jõuavad kätte Katariina teised jõulud turvakodus... või äkki?

Katariina on selle aastaga käinud läbi suure tee — ujedast ja haprast kassitüdrukust on saanud suur seltskonnalõvi, kes hea meelega seltsib nii teiste kasside kui ka inimestega. Just tema on see, kes jaksas turvakodu kalendri pildistamisel hommikust õhtuni vastu pidada. Vaid tema suudab külla tulnud lastega algusest lõpuni suletutti taga ajada ning just tema on see, kes esimeste seas pärast kamina ette kerra kerib. Ta on just selline kass, kellest kõik unistavad — parajalt isepäine, mänguhimuline ning suur paisõber!

Kui Sina tahaksid Katariina imelisele muutuste aastale värvika punkti panna ja talle viimaks päriskodu kinkida, siis kirjuta Katariinale aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles