Päevakäpp: Rafaeli südamesoov on jõuludeks parim sõber leida

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Varjupaikade MTÜ

Rafael, tema puuriv pilk ning sellesse varjatud elutarkused, tema sügav mõtlikkus, usinad jalad ja ääretu sõbralikkus, on just see kaaslane, keda sa otsid. Rafael küllab sind üle armastusega kui sina vastad samaga. 

Sa mõtled kodus olles, et tahaksid endale kaaslast, kes vaataks targa pilguga sinu uhkemaid malekäike, mõtleks kaasa ning laenaks abistava ja mõistva pilgu, kui soovid arutleda maailmapoliitika või halva telekava üle? Soovid näidatada oma oskusi köögis, kuid puudub publik? Tahaksid teha üht meeldivat jooksu lumes, aga sõbrad ei ole nõus tulema? Rafael on nõus kõike kaasa tegema!

Ta jookseb või jalutab sinuga seni, kuni sa jaksad. Ta kuulab sinu mõtestatud juttu ning jätab selle meelde kuni vestluse lõpuni. Ta sööb suurima heameelega sinu valmistatud toitu, kuid samas on ka koerte kuivoit vägagi hea. Kui sa tunned, et Rafael, see pea 3-aastane põlvekõrgune koerake, on just sinu hingeloom, siis mine talle külla Tallinna loomade varjupaika, Paljassaare tee 85.

Iga varjupaigalooma jaoks on peavõiduks kahtlemata uue kodu leidmine. Varjupaikade MTÜ, kelle hoole all ka Kaimo elab, kogub üheskoos lemmikloomabrändiga PetCity asju varjupaikade abistamiseks. Igas PetCity kaupluses on annetuskastid, mille sisu annetatakse Varjupaikade MTÜ-le. Annetuse võib iga inimene PetCity kaupluses viibides ise välja mõelda. Otsuse tegemisele aitavad kaasa ka soovinimekirjad kõigis kauplustes, kus varjupaikadele vajalik täpsemalt kirjas on. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles