Päevakäpp: kaunitar Delisa on liiga kauaks ootama jäänud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kui kassitüdruk Delisa eelmisel sügisel Sauelt Kasside Turvakodusse tuli, arvasid vabatahtlikud, et ei jõua enne isegi «Delisa» öelda, kui kassipiigal juba huvilised ukse taga. Ootustele vastupidiselt on aga Delisa jäänud kodu ootama liiga kauaks - lausa aastaks ja kaheks kuuks.

Alguses võis seda lapilist kassitüdrukut kohata erinevates kohades tudumas, kuid nüüd leiab teda vaid kamina kõrvalt pesast - pea õnnetult käppade peal ning meel kurb. Sageli juhtub turvakodus nii, et muidu rõõmsa kassiga toimub ühel hetkel muutus. Midagi justkui murdub nende sees. Ilmselt on selle murdumise põhjuseks liiga pikk koduootus.

Tead ju isegi seda tunnet, kui midagi nii-nii väga tahad, teed selle jaoks kõik, mis sinu võimuses, ent ometigi jääb soovunelm püüdmatuks? Just nii tunnebki Delisa. Tema teeb enda poolt kõik, kuid seni ei ole tema püüdlused vilja kandnud.

Kui sina tahaksid Delisa pika ootuse lõpetada ja talle igavese päriskodu kinkida, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles