Eesti tudengid ehtisid koduta loomade aitamiseks jõulupuid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raekoja platsile on ka tänavu püsti pandud väike  jõulupuu loomadele kus ripuvad loomade varjupaigas kodu otsivate loomade pildid koos kirjeldusega.
Tartu raekoja platsile on ka tänavu püsti pandud väike jõulupuu loomadele kus ripuvad loomade varjupaigas kodu otsivate loomade pildid koos kirjeldusega. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Lisaks traditsioonilisele jõulupuule kaunistavad kaheksa Eesti linna südameid kuusekesed, mida ehivad fotod ja kirjeldused varjupaigas elavatest loomadest.

Eesti maaülikooli veterinaarmeditsiini üliõpilaste seltsi eestvedamisel püstitati Kuressaares ja veel seitsmes Eesti linnas esimeseks advendiks jõulupuud, et aidata varjupaikades elavatele loomadele jõuluks uus kodu leida, vahendab Saarte Hääl

«Projekti eesmärk on kummutada võimalikke väärarusaamu seoses varjupaikadega. On väga oluline, et inimesed näeksid, kui palju häid ja armsaid loomi varjupaikades uut kodu ootab,» rääkis projekti eestvedaja, veterinaarmeditsiini üliõpilane Egeli Kirk. «Loodan, et meie projekt julgustab inimesi koduta loomade varjupaiku külastama, sest õige looma leiab endale ikkagi kohapeal ja loomadega lähemalt tutvudes.»

Edasi loe Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles