Võrratu kassigalerii: Tallinnas toimus Eesti suurim varjupaigakasside näitus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval toimus Rocca Al Mare keskuses juba kolmandat korda heategevuslik varjupaigakasside näitus, mille käigus leidis enne jõulupühi päris oma kodu 22 kassi. 

Edukalt kulgenud näitusel osales kokku ligi 40 nurrumootorit ning korraldaja Klaire Niilus avaldas lootust, et nii mõnigi veel ootama jäänuist saab lähipäevil kindla kodupakkumise. Niiluse sõnul on eelmiste aastate hea kogemus julgustanud üritust jätkama. «Eriti tahan tänada kõiki osalevaid abiorganisatsioone, koos tegutsedes on meie hääl koduta loomade eestkostel märksa valjem ja oma päriskodu leiavad loodetavasti mitu-mitu nurruvurri. Eelmisel aastal leidis kodu 18 kassi, üle-eelmisel aga 15,» meenutas Niilus. 

Loomaarst Tiina Toometi ja publiku abil valiti välja kaunimad koduotsijad järgmistes kategooriates: Tore Triibik, Lahe Lapik, Mõnus Mustik, Kena Kolmevärviline ja Üllatav Ühevärviline. Päeva juhtis Marek Sadam koos oma koer Leenuga ning kohapeal müüdi ka lemmikloomakaupu, millest saadud tulu läks varjupaikadele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles