Päevakäpp: energiat täis Kaimo otsib kedagi, kellele alatiseks truuks jääda

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna loomade varjupaik / Facebook

Vanust on Kaimol veel vähe, kõigest umbes poolteist aastat. Noore kutsana pakatab ta energiast ja otsib inimest, kes teda õpetaks ja temaga koos aega veedaks, sest inimeste seltsis meeldib Kaimole kõige rohkem olla. 

Jalutuskäikudel peab Kaimo kõik kohad läbi nuusutama ja oma valdused üle vaatama. Kui temast liigub mööda mõni teine kahejalgne, on ta hea meelega valmis sõprust sobitama, kuid kui tema tähelepanu mujale suunata, suudab ta end tagasi hoida. 

Kaimo ei vaja palju, et tunda end õnnelikuna. Ta ootab vaid oma inimest kellele saab näidata, et hoolimata energilisusest on ta KÕIGE parem sõber ja armastab tingimusteta. Loomulikult ei saa mainimata jätta Kaimo uhket kasukat — ta tahab oma uue omaniku elu sama kirjuks teha, kui tema karv on.

Kaimo oleks ääretult õnnelik, kui saaks jõulud ja oma ülejäänud elu veeta justnimelt sinuga. Kui sina soovid sedasama, ootab Kaimo sind väga-väga Tallinna loomade varjupaigas. 

Iga varjupaigalooma jaoks on peavõiduks kahtlemata uue kodu leidmine. Varjupaikade MTÜ, kelle hoole all ka Kaimo elab, kogub üheskoos lemmikloomabrändiga PetCity asju varjupaikade abistamiseks. Igas PetCity kaupluses on annetuskastid, mille sisu annetatakse Varjupaikade MTÜ-le. Annetuse võib iga inimene PetCity kaupluses viibides ise välja mõelda. Otsuse tegemisele aitavad kaasa ka soovinimekirjad kõigis kauplustes, kus varjupaikadele vajalik täpsemalt kirjas on. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles