Päevakäpp: hurmur Täps tahab kõiki mängupisikuga nakatada

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Juba mitu kuud on kasside turvakodus üleloomulik jõud, mis kassimaja mõnusa energiaga täidab. See on muidugi armas kassipoiss Täps, kes kõiki mängu ja lustiga nakatab! 

Täpsi kohta võib küll öelda, et tema on kõigiga sõber. Kui ta tahab, siis mürab ta Emiliga, kui tahab, siis patsutab Murrikule käpaga selga. Isegi turvakodu kasside vaieldamatu valitseja Fabrizio on sunnitud Täpsi mängulustile alluma. «Kõik mängima» võiks olla Täpsi valimisloosung, kui mõni partei nüüd tema vastu huvi tundma hakkas.

Kui ausaks jääda, siis tegelikult Täps poliitikast ei hooli. Tema tahaks hoopis ühte mõnusat ja sama ägeda iseloomuga kodu nagu tema isegi on. No ikka sellist, kus on mõni igavlev ja veidi ülekaaluline kassike ees ootamas, kes soovib, et temagi aktiivsusega nakatataks. Täps on valmis selle väljakutse vastu võtma ning kõik kaaslased vormi mängima! Mängust ülejääval ajal sooviks Täps aga oma inimese kaisus nurru põristada.

Kirjuta hurmur Täpsile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles