Päevakäpp: Muskaat on mõnusalt suur sületäis kassi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi

MTÜ Kassiabi hoole all elav Muskaat armastab ja usaldab inimesi. Usaldab niivõrd palju, et laseb enamuse raviprotseduure kenasti ära teha ja pärast lööb veel nurrugi. 

Muskaat on aga tujutu ja kurb. Neeruprobleemide tõttu peab ta sööma spetsiaalset toitu, samuti ei ole tal sõbralikku läbisaamist teiste kassidega, seega peab ta praegu oma päevad mööda saatma puuris. 

«Kurr?» küsib Muskaat, kui inimene tema puurile läheneb. Kõigest hoolimata ei ole kadunud tema usaldus ja armastus inimese vastu. Muskaat surub end sulle kõvasti vastu ja nurrub välja kogu oma kurbuse.

Väiksele Musile oleks väga vaja hoiukodu või miks mitte ka päriskodu. Kodus, kus ta saaks vabalt ringi käia (või - kasse tundes - kellegi kaisus diivanil lebotada), paraneksid tänu stressivabamale keskkonnale arvatavasti kiiremini kõik tema tervisenäitajad. Rõõmus kass on terve kass.

Muskaadil on killukese vabaduse eest pakkuda nii palju rõõmu ja armastust. Kes on käpp Kui oled valmis Muskaadile (hoiu)kodu pakkuma, siis palun kirjuta kodu@kassiabi.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles