Päevakäpp: kassilaps Marõsik on tõeline stressimaandaja

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Pesaleidja hoole alla jõudis hiljuti imearmas ja sõbralik kassipoiss Marõsik. Ta leiti Jõelähtme vallast kuu aega hiljem kui ta ema ja pesakonnakaaslased. 

Väike Marõsik pidi vahepeal täiesti üksinda hakkama saama. Seda üllatavam on, et see umbes neljakuune kassilaps on väga sõbralik, mänguhimuline ja paimaias. Ja tema must-valge kasukas on nii siidpehme! Paitad seda, kuulad mõnusat nurrupõrinat ja kõik maailma mured kaovad.

Tänaseks on erakordselt sõbralik kassinooruk Marõsik õueelu vintsutustest toibunud ja täiesti valmis koduteed alustama, et teha keegi õnnelikuks ja pakkuda oma jäägitut sõprust uuele perele. Kui soovid seda vahvat kassipoissi lähemalt tundma õppida, siis täida Pesaleidja loomasoovija küsimustik ning sinuga võetakse ühendust. Uude koju võtab Marõsik kaasa ka kingipaki Royal Caninilt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles