Päevakäpp: kirju Pilar unistab jõuludeks koju pääsemisest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi

Pilar on noor paariaastane kiisutüdruk, pärit Padise suvilarajoonist. Toas, kus on palju must-valgeid kasse, paistab Pilar eriti hästi silma oma kirju kasukaga.

Iseloomult on ta väga leebe ja rahulik kiisu. Pilar kipub ehmuma, kui talle liiga järsku lähedale minna. Samas kui esimene pai on tehtud, siis ta lausa sulab käe all. Oi kuidas talle meeldib ikka pai saada!

Kuigi Pilar veedab suure osa oma ajast kas pehmes pesas või aknalaual, usuvad MTÜ Kassiabi vabatahtlikud kindlalt, et ta unistab päris oma pesast. Näiteks diivani peal, kus kõrval istub lahkete paikätega peremees? Või siis öösel voodijalutsis, perenaise jalge juures kerra keeratuna? Oh, äkki isegi just talle ostetud kassipesas sooja radiaatori kõrval!

Kui need unistused kord teoks saavad, siis usume, et kaob ka viimane hirm Pilari hingest. Vabatahtlikud ei jõua ära oodata, millal temast saab mõne perekonna kallis lemmik. Kirjuta kodu@kassiabi.ee, et minna Pilariga kohtuma!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles