Tartus avab uksed uhiuus lemmikloomakeskus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LIIS TREIMANN / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Tartus Eedeni kaubanduskeskuses avab sel laupäeval, 24. novembril kell 10 oma uksed uhiuus PetCity lemmikloomakeskus, kus saab oma lemmikut ravida moodsas kliinikus, külastada temaga grooming-salongi või teha talle lemmikloomakindlustus. 

«Väga paljudes Annelinna kodudes elab mõni kass, koer, hiir, rott, kilpkonn, küülik või  muu koduloom,» sõnas PetCity tegevjuht Hendrik Tibar. «Nüüd on nende omanikel ka kodu lähedal üks tore koht, kust saab kasvõi iga päev oma lemmikuga läbi jalutada ja vajadusel veterinaarilt abi küsida, soetada oma neljajalgsele sõbrale midagi vajalikku või niisama ringi uudistada.»

«Enne külmade ilmade saabumist tasub käia oma lemmikuga ennetaval läbivaatusel ning teha läbi parasiiditõrje ja vaktsineerimine. Külm ilm võib lemmikloomadel esile kutsuda artriiti, allergiat, kõrvapõletikke ja teisi probleeme, mistõttu on praegu ideaalne aeg looma veterinaarile näidata,» soovitas Tibar. «Samuti on väga mugav oma koer pärast porisemat jalutuskäiku PetCity groomingus puhtaks pesta või pikakarvalist kassi karvapusadest vabastada.»

Eelseisvatele pühadele mõeldes saab uuest lemmikloomakeskusest ka häid kingiideid nii lemmikloomasõpradele kui ka loomadele endile. «Näiteks võiks igal koeral olla korralik ja tugev helkuri ja tulukese ning loomaomaniku telefoninumbriga varustatud kaela- ja jalutusrihm, talviste külmakahjustuste vältimiseks ka käpapadjandi vaha,» rääkis Tibar. «Üle võiks vaadata looma karva, küünte ja hammaste hooldamise arsenali, eesootavatele ilutulestiku-paukudele mõeldes leiab kauplusest ka mitmeid loomi rahustavaid tooteid.» 

Esimesed 400 kauplusest ostjat saavad oma lemmikule üllatuskingituse ning kõigil PetCity külastajatel on võimalus osaleda ka heategevuses. «Uurisime Varjupaikade MTÜ-lt, kuidas saaksime tõsta varjupaigaloomade tuju, et nad ei jääks pühade ajaks unarusse. Tegime varjupaikades viibijatest kauplustesse vahvad tutvustused ning paneme koos külastajate abiga neile vastavalt soovide nimekirjale kokku ka sööki, pesasid, mänguasju ja muud vajalikku. Igaüks saab korjanduskasti oma panuse anda,» rõhutas Hendrik Tibar. 

PetCity Eedeni lemmikloomakeskus on avatud iga päev kell 10–21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles