Päevakäpp: Kradel on armas väike saladus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Kolmekuune Krade leiti Märjamaalt ehitusplatsilt. Esimesed päevad olid kassitüdrukule väga rasked — ta kartis, ta oli kurb, ta ei usaldanud inimesi. Kössitas puurinurgas, silmad märjad ja urises. Nüüdseks on temast aga saanud totaalselt teine kass.

Sülekass Krade veel pole, aga pikutab hea meelega koos sinuga diivaniserval või silitab end vastu su jalgu. Muidugi oled tema parim sõber siis, kui külmkapiust paotad selleks, et just talle konservi anda.

Ta on ka kõva jooksja ja mängija. Kastanid, krabisevad paberid ja pallid sobivad kõik käpaga löömiseks ja lõngakeradest tehakse kassikangast. Eriti tore on veel siis, kui sulepulgaga tema nina ees suditakse ja tema saab seda kinni püüda nagu tõeline jahiloom. Samuti on Krade väga õiglane kõigi suhtes, sest kõikide sulgedega tuleb võrdselt mängida ja kõik pallid tuleb samal ajal liikuma panna. Ebavõrdust Krade ei salli!

Kradel on ka väike saladus, mida ta küll natukene häbeneb. Huvitav, kes see salaja öösiti küll hoiukodu perenaise kaisus magamas käib? Krade väidab, et tema see ei ole, kuigi teda on korduvalt teolt tabatud.

Üldiselt on Krade väga seltskondlik ja võõraid ei karda, kuid tahab enne kaissu ronimist siiski inimest tundma õppida. Krade on kiibitud ja saanud parasiiditõrje. Kui ta sulle huvi pakub, täida Pesaleidja kassivõtja küsimustik ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles