Vaata ja naera: siin on selle aasta maailma kõige naljakamad loomafotod

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selleaastane Comedy Wildlife Photography Awards ehk eluslooduse komöödiafotode konkurss on nüüdseks lõppenud ning hiljuti kuulutati välja ka võitjad. 

Konkursile panid aluse fotograafid Paul Joynson-Hicks ja Tom Sullam, kes loodavad tõsiste loomafotode hulka tuua rohkem mängulisust ning tõmmata sellega tähelepanu ka looduskaitsele ja loomade aitamisele. Sel aastal neljandat korda toimuvale võistlusele saadeti tuhandeid pilte, millest kohtunikud valisid välja 41 parimat. Erinevalt varasematest aastatest oli kõigil soovijatel sel korral võimalus oma lemmiku poolt hääletada. 

Šokeeritud ilmega oravast tehtud pildiga peaauhinna võitnud Mary McGowan saab uhkustada topelttiitliga — lisaks žürii häältele sai tema foto ka publiku poolt parimaks valitud. Auhinnaks saab McGowan 2018. aasta naljakaima loomafoto autori tiitli, käsitööna valminud trofee ja nädalapikkuse safarireisi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles