Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Video: Tallinn-Narva maanteel vaarus autolt löögi saanud karu (2)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe lugeja Artjom saatis toimetusele kurvastava video — eile õhtul võis Tallinn-Narva maanteel Toila kandis näha karu, kes oli autolt löögi saanud. Looma tagumised jalad tema keha ei kandnud ning vaevaliselt suutis mesikäpp end tee pealt ära lohistada. 

Artjomi sõnul oli karu ainukeseks kannatanuks, inimesed õnnetuses viga ei saanud. Pardakaamera videost on näha, kuidas karu lõpuks pimedusse kadus. Piinlevast loomast anti teada Häirekeskusele ning asja saadeti uurima jahimees. 

«Häirekeskus sai teate vigastatud karust ning edastas palve karu seisukorra uurimiseks kohalikule jahimehele. Jahimehel õnnestus karu kätte saada, aga kuna loom oli väga raskelt vigastatud, tuli tema piinad kahjuks lõpetada,» sõnas Häirekeskuse abi- ja infokeskuse juht Lea Rämmeld «Häirekeskus tänab väga inimest, kes teavitas meid vigastatud karust, sest loom oli suurtes valudes ning selline loom võib olla ettearvamatu ja inimestele ohtlik olla.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles