Päevakäpp: Kiska ja Pontsu teavad, et kaks kassi on parem kui üks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Tihti hüüavad külalised Kasside Turvakodusse saabudes: «Issand kui armas punane kiisu! Kuidas ta küll veel kodus pole? Teda ma küll tahaks!». Või hoopis «Oi, kui vahva kirju nurrumootor! Kas temale on juba huvilisi? Äkki me võiksime tema võtta?»

Kui vabatahtlikud siis aga selgitavad, kuidas punane kassipoiss Pontsu on võitnud kassitüdruk Kiska südame ning nemad tahaksid väga koos koju minna, huvi kaob. Pontsut ja Kiskat näeb alatasa koos tukkumas, teineteist pesemas ja koos mängimas. Kuidas saakski neid lahutada?

Iga kord tärkab turvakodu vabatahtlike südametes lootus, et ehk nüüd leiavad nad viimaks ühise kodu? Sellele järgneb aga huvilise nentimus, et ikkagi esialgu võtaks ühe kassi ja võib-olla aasta pärast teise... No siis, kui esimene kass kohanenud on...

Tegelikult on igal kassil palju kergem kodus kohaneda, kui sinna saab minna koos sõbraga. Koos on lõbusam, turvalisem, huvitavam ja igal juhul on tulevasel perel kahe kassiga koos topelt kogus rõõmu, armastust ja naeru! Iga kassiomanik võib garanteerida, et kaks on parem kui üks! Kingi tuvikestele kodu ja veendu selles ise.

Pontsu ja Kiska ootavad kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles