Päevakäpp: Arya ja Rickon on tõelised vastandid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Arya ja Rickon on küll ühest pesakonnast pärit, aga kahte nii erineva iseloomuga noort kassi annab otsida. 

Kelle veenides voolab tibakenegi nohikuverd on kindlasti kuulnud «Troonide mängu» sarjast. Sarnaselt oma nimekaimule on Arya tõeline rüblik. Tal ei ole aega daamilikult kuskil diivaninurga peal lesida ja karva läikivaks pesta — Arya on tõeline tegudekass! Ta peab saama ringi joosta, mänguasju taga ajada ja kõrgele turnida. Lihtsalt peab!

See ei tähenda, et Aryal ei ole õrnemat poolt. Ka temal on omad hellusehetked, mis löövad kõige paremini välja siis, kui ta on saanud päeval korralikult mängida ja ennast ära väsitada. Suureks kasvades hakkab ta kindlasti otsima rohkem neid rahulikke hetki oma elus, mil ajal peremehe kõrval nurru lüüa.

Rickon on seevastu tõeline pesamuna. Ta on pugeja kiisupoiss, isegi natuke memmekas kui aus olla. Ta armastab inimese lähedust, pai saada ja oma ninaga vastu inimese põske hõõruda. Ta on väga leebe ja rahulik ning vastupidiselt Aryale on Rickonil omad mänguhood, mis vaibuvad kiirelt. Leiaks ainult selle kõige soojema pesanurga kuskil, kus pisike kass ulatuks ka aknast välja piiluma, kõrvale üks hea inimene heade paikätega ja rohkem ei olekski Rickonil õnneks vaja.

Nii pruunitriibuline Arya kui ka must-valge Rickon on pooleaastased noored kassid ning mõlemad on valmis kohe koju minema. Mõlemad saavad hästi läbi teiste kassidega, ning mõlema puhul usume, et nad sobiksid ka lastega perre. Kirjutage neile kodu@kassiabi.ee, et minna Arya ja Rickoniga tutvuma 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles