70-aastaseks saanud prints Charles tunneb hingelähedust just nende loomadega

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images/Scanpix

Täna tähistab oma 70. juubelit tulevane Ühendkuningriikide kuningas, prints Charles. Selle puhul andis ta intervjuu ajakirjale Country Life, kus paljastas oma eraelu kohta üllatavaid detaile.

Nii rääkis Charles ajakirjale – mida ta oma tähtsa sünnipäeva puhul ka toimetas – et ta armastab väga groussaka’t. Tegemist on mehe enda versiooniga Kreeka roast moussaka, kus ta kasutab lambaliha asemel tedreliha.

Samuti avaldas prints, et tunneb suurt hingesugulust hariliku ehk punaoravaga. Ta armastab neid loomakesi nii väga, et laseb neil vabalt oma kodus ringi joosta.

Oravad külastavad Charlesi Birkhalli kodu kuninganna Balmorali valdustes. «Nad tulid meie Birkhalli majja ning nad ajavad üksteist toas taga,» rääkis Charles. «Mõnikord, kui ma jätan oma jaki toolileenile ja selle taskus on pähklid, näen ma neid, sabad püsti, pähklijahil. Tegemist on äärmiselt eriliste olenditega.»

Kuninganna võõrustab Buckinghami palees poja auks pidu, kus Charlesi ema ka kõne peab. Traditsiooniliselt lastakse ka Londoni Toweris ja Green Parkis aupauku, kell 1 kohaliku aja järgi kõlavad ka Westminster Abbey kellad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles