Päevakäpp: omaniku kaotanud paimaias Guti ootab teist võimalust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Veel aasta tagasi oli Gutil soe ja armastav kodu, kuid kevadel kaotas ta kõik oma omaniku surma tõttu. Nädal aega elas Guti veel koos oma surnud omanikuga, saamata aru, miks omanik ei ärka ja talle juba paitusi ei tee

Kui ühel hetkel lähedased tulid, oli Guti pugenud sügavale tekikihtide vahele, lootes, et omanikku soojendades muutub kõik taas endiseks. Kuid miski ei muutunud ning Guti sattus tänavale, kus ta veetis kuus pikka kuud. Nüüd on Guti turvakodus ning ootab oma teist võimalust.

Paimaias Guti on turvakodus kõigiga sõber — nii suurte kui pisikeste inimestega. Tema jaoks on oluline vaid see, et saaks kuhjaga pehmeid paitusi. Ka süles armastab Guti käia ning siis oskab temagi käppadega rõõmsalt sõtkuda ja isegi turvakodu hurmurkass Hallule käpasõtkumises silmi ette näidata.

Musta kassi kuu on selleks korraks läbi ning Guti kellelegi silma ei jäänud. Ehk suudab novembrikuu seda viga parandada ning toob Gutile teise võimaluse, millest ta unistanud on? Gutile kodu pakkumiseks kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles