Päevakäpp: igast otsast eriline Jack otsib südamesõpra

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kui Jack suve alguses MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla jõudis, olid kõik vabatahtlikud hämmeldunud. Jack on täielik haruldus ning tema teab seda ka ise.

Suurt kasvu Jacki võib tõesti segi ajada jääkaruga, eriti tema väga vahvate päntajalgade tõttu, millest igal on üks lisavarvas. Nii ongi vabatahtlikud ristinud ta jääkarukassiks. Turvakodus on Jack väga tasakaalukas ja rahulik, just nagu ühele polaarkarule kohane.

Turvakodu aga soovib, et viimaks ometi saaks selle hurmava jääkarukassi koduootus otsa. Et tuleks keegi, kes selle tagasihoidliku ja rahuliku kassipoisi südames süütaks lahvatava leegi, mis ei kustu kunagi. Et see armastus Jacki ja tema südamesõbra vahel oleks nii suur, et hommikuti on raske teineteisest lahkuda ning õhtuti koju jõudes tahaks süda suurest armastusest teineteise vastu lõhkeda. Et ka Jackil oleks viimaks keegi, keda pidada päris oma inimeseks.

Kui sinu südames on koht, mis vajab täitmist, siis kirjuta kindlasti Jackile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles