Päevakäpp: kassipoisid Benjamin ja Frank jäid päriskodust ilma

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Benjamin ja Frank saabusid esimest korda Kasside Turvakodu hoole alla 2013. aastal väikeste kassipoegadena. Nad olid väiksed ja armsad, tuterdavad ja maailma avastavad, ent ometi oli juba siis justkui miski nende vastu.

Nende päriskodu otsingud venisid pikale ning pea pooleaastasena leidsid nad alles esimest korda päriskodud. Nüüd, peaaegu viis aastat hiljem, on nad taas turvakodu hoole all ja ootamas uut, seekord jäädavat, päriskodu. Nende endine omanik sai tööpakkumise välismaale ja kasside pidamiseks ta enam võimalust ei näinud. Nii pididki kassid kiirelt turvakodu hoiukodusse tulema uut kodu ootama.

Benjamin ja Frank on väiksest peale koos kasvanud, nad on parimad sõbrad, mängu- ja võitluskaaslased. Vabatahtlikud ei taha neid nüüd, pärast viite ühist aastat, lahutada. Seetõttu otsitakse neile ühist päriskodu ja nagu öeldud, olgu see uus kodu jäädav.

Kui sooviksid nendele kahele vahvale sellile uut kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles