Päevakäpp: seiklushimuline Bensi tahaks matkata päriskoju

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Bensi on pisikene isane kassipoeg, kes kasvas hoiukodus koos oma vendade ja õdedega. Kuigi vennad-õed on päriskodus, on Bensit vist tabanud mustvalgete kasside needus.

Mis muu seletaks seda, et niivõrd pai- ja sülelembene kassipoeg on siiani päriskodu ootel? Bensi on nüüdseks täpselt nii palju kasvanud, et temal on tekkinud suur maailma avastamise kihk. Mis oleks, kui teeks õige ühe matka päriskoju? Pakiks oma lemmikhiire kaasa ning viimaks ometi kogeks päikesetõusu oma isiklikul aknalaual?

Või mis oleks, kui viimaks ometi silitaks Bensi pehmet kasukat tema inimese armastav paikäsi? Bensile ju meeldib inimese kaissu pugeda, neli käppa taeva poole visata ja kõhupaisid nautida. Bensil on juba kohver pakitud! Mine nüüd sina talle külla ja näita talle, kuhu ta tulema peab. Bensi ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles