Päevakäpp: Marta ei tea, kus tema kodu on

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Pisikene Marta saabus Kasside Turvakodu hoole alla ammu, 2017. aasta aprillis. Juba poolteist aastat on ta oodanud päris oma kodu, kus teda peetaks kõige kaunimaks ja paremaks kassiks maailmas.

Kuigi Marta on olnud rõõmus ja lootusrikas kassike, hakkab tema lootus tuhmuma. Kas sna võiksid olla see, kes Marta suure unistuse täidab ja ta päris oma koju viib?

Martakene on üks väga lustlik ja vahva kass. Kui Marta ees suletutti lehvitada, manab kassike tõelise küti näo ette ja teeb oma silmad suureks. Marta oskab ka pead armsalt küljele keerata, kui on lootust kanafileed saada. Marta oskab pesas tukkudes talveund teeselda ja kõikidele karumõmmikutele sellega silmad ette teha. Kui on vaja fotograafile poseerida, et päriskodudele silma jääda, siis on Marta kõige parem modell. Nii väga tahab Marta viimaks koju.

Kui sinu kodus ja südames on ruumi väiksele triibulisele Martale, siis kirjuta talle kindlasti! Ikka aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles