Päevakäpp: kaunitar Dolly armastab väga teisi kasse jälgida

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Dolly on pisike ja armas pikakarvaline kiisupoeg, kes alles kolis tänavaelu pealt mõnusasse sooja turvalisse hoiukoju ja alles naudib maitsva pasteedi limpsimist ning pehmet kiisupesa, mis nii mõnusalt pea all turvalisi unenägusid aitab vaadata.

Dolly ja tema õed püüti augusti keskel Lõuna-Eestist ja peale mõningast hoiukoduotsimist kolis see imeline pesakond suursilmi Tallinna Pesaleidja vabatahtliku juurde, et pealinnas endale igavesed ja parimad päriskodud leida, sest sellised südametevallutajad ei saa ometi tänavale jääda.

Dolly saab ideaalselt läbi teiste kiisudega, näiteks meeldib talle istuda suure 7-kilose isase kassi Antonio ees ja teda lihtsalt tundide viisi jälgida. Küllap tahab ta suure ja väärika kassi eeskujul ka ükskord selliseks mõnusaks tegelaseks sirguda.

Dolly sobib hästi uues kodus ees ootava kassi seltsiliseks, kuna jagab hetkel tuba lisaks oma õele ka nelja täiskavanud kiisuga. Dolly on saanud kõikvõimalikud tõrjed, ta on kiibistatud ja steriliseeritud.

Kui soovid sellist nunnut noort kiisubeebit, kellega koos tema areng teel inimese usalduse võitmiseks läbi teha, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja sinuga võetakse peagi ühendust. Rohkem infot Dolly kohta saab ka, kui kirjutad katrin@pesaleidja.ee. Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab kiisu kaasa Royal Canini kinkepaki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles