Päevakäpp: pisike Heele päästeti karmi tänavaelu küüsist

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Põneva näomaskiga kilpkonnavärvi Heele sattus hoiukoju tänu loomaarstile, kes andis teada abivajavast pesakonnast Paides. 

Heele on sündinud tänavakassi pojana ja on umbes neljakuune. Tasapisi harjub kassitüdruk inimeste ja tubase eluga, aga kõige julgem Heele küll veel pole, sest ema õpetas ta inimest kartma. Kuna ta on veel päris väike, usuvad Pesaleidja vabatahtlikud, et ta harjub kindlasti kiiresti ning temast saab tore ja vahva sõber. Heele saab hästi läbi teiste kassidega ja mängib hea meelega sulepulgaga. Oskab korralikult kasutada liivakasti.

Kui sul on kindel soov just Heelele kodu pakkuda, siis täida kiisuvõtja ankeet ja tema Paide hoiukodu võtab sinuga ühendust. Kõikidele su lisaküsimustele vastab meelsasti Heele esindaja Pesaleidjas, kellele saad kirjutada aadressil kylli@pesaleidja.ee. Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab Heele kaasa Royal Canini kinkepaki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles