Rootsi koolilapsed ei saanud hirmuäratava põdra tõttu bussi peale minna

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KRISTIANSTAD 2016-05-04
A moose and a hare look like they are giving each other a  fright  in a field near the city of Kristianstad, South Sweden.
Foto Hans Cronert / TT / kod 10648
** OUT SWEDEN **
KRISTIANSTAD 2016-05-04 A moose and a hare look like they are giving each other a fright in a field near the city of Kristianstad, South Sweden. Foto Hans Cronert / TT / kod 10648 ** OUT SWEDEN ** Foto: Hans Cronert/TT / CronertNatur

Rootsis Vagnhäradi linnakeses külvas hiljuti segadust põder, kes hirmutas kahel järjestikusel päeval õpilasi ja takistas neid koolibussi peale minemast.

Ajalehe Sörmlands Nyheter andmetel ilmus põder mõlemal päeval välja just siis, kui lapsed peatuses koolibussi ootasid. «Kaks tüdrukut ei saanud põdra tõttu kooli minna ja pöördusid tagasi koju,» rääkis anonüümseks jääda sooviv kohalik jahimees väljaandele. 

Jahimehe sõnul on sama põder ka varem koolilastele järgnema hakanud. Üks pere sai aga ehmatuse osaliseks, kui hiiglaslik loom nende välisukse ette ilmus. Mida pahandusetekitajast põdra taltsutamiseks ette võetakse, pole praegu teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles