Sügise maagilisim õhtu: varjupaigakassid korraldavad Tallinnas erakordse kõrvitsapeo

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: / Caters News Agency / Scanpix

Kõige põnevam sügisöö leiab sel aastal aset taas Kasside Turvakodus. Oktoobrikuu viimasel päeval, 31. oktoobril kutsuvad hiirekuningad kõiki Tallinna kesklinnas asuvasse turvakodusse müstilisele halloween'i õhtule.

Turvakodu vabatahtlikud räägivad salapäraseid lugusid oma hoolealustest, viivad läbi kassitaltsutamise töötoa ning suure vedamise korral õnnestub piiluda ka Joosu hallatavasse president Müraka krõbinafondi. Kes soovib aga külas oldud aega vaiksemalt veeta, saab eralduda lemmikkassiga vaikselt praksuva kamina ette ning oma uue sõbraga üksteisele tulevikku ennustada.

31. oktoobril kell 19 algaval halloween'i-peol osalemine on tasuline ning kogu saadud tulu läheb Kasside Turvakodu esmaabifondi, mis on loodud vigastatud loomade esmaste kliinikukulude katmiseks. Piletihind kujuneb vastavalt osaleja südametunnistusele ning pääsme saab lunastada nii eelregistreerides kui ka kohapeal sularahas. Lisaks saab osta Kasside Turvakodu logoga helkureid, puslesid ning palju muud huvitavat.

Kuna atmosfääri loomiseks on külastajate arv piiratud, paluvad vabatahtlikud kõikidel huvilistel kindlasti eelregistreeruda, andes oma külastussoovist teada meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee. Mine ise ja võta sõber ka kaasa, sest sellist halloween'i pole sa enne kogenud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles