Päevakäpp: imeilus, kuid häbelik Trudy on kaua aega kodu oodanud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Trudy ootab Pesaleidjas kodupakkumisi, ent oma häbeliku iseloomu tõttu ei julge ta ennast ise kassitoa külastajatele pakkuma tulla. Tema piilub kahejalgseid vaikselt pesast. Seega mine ja otsi Trudy üles, sest tegelikult on ta tõeliselt tore kass.

Trudy on mõnus pontsakas kass, kelle nägu meenutab veidi hoopis mängulooma oma suurte ümmarguste silmadega. Iseloomult on Trudy arglik plika, kes praegu pelgab veel inimest ning hoiab ohutut distantsi. Ometi on juba toimunud väike areng — Trudy julgeb inimesele juba lähemal olla ning ka terviseülevaatust lasi ta seekord väga ilusti ja rahulikult teha. Loodame, et varsti naudib ta juba naudib paisid! Kodukeskkond oleks Trudy jaoks oluline, sest seal saaks paremini toimuda areng tema sotsialiseerimises.

Kui oled valmis oma kassitaltsutamisoskused proovile panema, siis paku kodu just armsale Trudyle. Sellele tüdrukule peaks alles selgeks tegema, et pai on nii mõnus ja inimene võib olla tõeliselt hea sõber! Täida Pesaleidja kassivõtja küsimustik ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Trudy on paariaastane emane kassike. Ta on vaktsineeritud, kiibitud ning saanud siseparasiitidevastase tõrje. Trudyga saab uude koju kaasa kingituse Royal Canini poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles