Päevakäpp: pisike panter Nero soovib leida päris oma kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Musta kassi kuu jätkuks esitleb MTÜ Kasside Turvakodu oma ühte uusimat hoolealust — tillukest süsimusta pantrikest Nerot! 

See tilluke päntajalg sai õuest turvalisse hoiukodusse just enne koledate sügisilmade algust ning nüüd naudib väike karvakera kõiki hüvesid, mida talle pakutakse. 

Hoiukodus viibimist teeb veel põnevamaks see, et iga päev räägitakse Nerole, kuidas peagi saabub tema ellu tema südamesõber ning kingib talle isikliku kodu. Nüüd ongi Nero nii ootusärevil, et tema süda tahaks rinnus lõhkeda — kus küll on see imeline inimene, kellega Nero on kokku loodud?

Oma päriskodult ootab Nero veel ka ühte (või isegi mitut) teist nurrumootorit, sest teised kassid on Nero vaieldamatuks lemmikuks. Kuna kassipoiss alles õpib inimesega suhtlema ning mõned hetked teevad teda ujedaks, siis teiste kasside seltskonnas on ju hea inimesega suhtlemist õppida. Nii kopeeribki Nero kõike, mida teised kassid ees teevad ning ta loodab väga, et teda päriskodus ootaval nurrumootoril on samuti lahedaid trikke varuks.

Kui see väikene maagiline pantrike sind võlus, siis kirjuta Nerole kiiresti aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles