Loomaomanikud, rõõmustage! Raplas avatakse uus lemmikloomakauplus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PetCity Lõunakeskuse lemmikloomapoe avamine.
PetCity Lõunakeskuse lemmikloomapoe avamine. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Neljapäeval, 25. oktoobril avatakse Raplas Rappeli keskuses uus PetCity lemmikloomakauplus. Asukoha valikul lähtuti esmajoonel mugavusest, sest kliendid saavad nüüd ühes kohas ära teha ostud nii endale kui ka oma lemmikloomadele.

«Kuna lemmikloomaomanikud on meie PetCity Tallinna, Tartu, Pärnu ja Põlva lemmikloomakeskused hästi omaks võtnud, otsustasime oma tegevust laiendada ning avada kaupluse ka Raplas,» sõnas PetCity tegevjuht Hendrik Tibar. «Rappeli keskus on lemmikloomakaupluse jaoks väga sobilik koht — inimesed saavad teha endale ja oma lemmikule vajalikud ostud kõik mugavalt ühest kohast ja nii tekib rohkem aega, mida oma lemmikule pühendada,» rääkis Tibar.

Pet City kaupluses on müügil lai valik tooteid, leidub nii populaarseid kaubamärke kui ka hulgaliselt teisi kvaliteetseid, erinevatele dieetidele keskendunud toitusid. Avamise puhul on Rapla PetCitys ka soodsamad hinnad — näiteks Rekku koeratoidud on 30 protsenti odavamad, kõik koerte mänguasjad -15 protsenti ning Hills ühe toote ostuga saab teise tasuta kaasa. Avamispakkumised kehtivad kaks nädalat ja sada esimest ostjat saavad PetCitylt kaasa kingituse.

PetCity asub Rappeli keskuse (Tallinna maantee 4) esimesel korrusel, otse Selveri kassade vastas. Kauplus on avatud E–L 10–19 ja P 10–18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles