Galerii: Eesti koertele pakutav sügistalvine mood ühendab endas ilu, mugavuse ja turvalisuse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügis on endaga kaasa toonud õhutemperatuuride languse ja enam ei ole kaugel ka esimesed püsivad miinuskraadid ja lumesajud. Inimesed panevad mütsid pähe ja kindad kätte, kuid vastutustundlikud koeraomanikud hoolitsevad ka selle eest, et nende neljajalgsetel sõpradel õues külm ei hakkaks. 

PetCity kaubavalikusse on viimaks jõudnud aasta oodatuim kaubalaar — kahe Skandinaavia tippbrändi, Rukka ja Hurtta, meeliülendav sügiskollektsioon 2018. Kuna tegemist on tõepoolest erakordse sündmusega, otsustas PetCity korraldada sügiskollektsiooni esitlejate leidmiseks välja konkursi, kus osales üle neljasaja lemmiklooma. Superkoonude väljaselgitamine ei olnud lihtne, kuid viimaks on nad teie ees, seljas värskeimad sügistrendid. 

Mida on uut Rukkas?

Rukka selleaastane kollektsioon toob rõõmu kõikidele, kes armastavad värve, mugavust ja turvalisust.

  • Elegantse disainiga kaela- ja jalutusrihmad, Star ja Dazly, on ehe näide modernsusest ja klassikalisest ilust. Helkurniit tagab nähtavuse ka sügiseses kottpimeduses, ekstra turvatunde loob omanikule kaelarihma lukustusmehhanism.
  • Hase on jakk, mis sobib igale kehatüübile. Vihmajakk on kerge, kuivab ruttu ning kaitseb sinu lemmikut pori ja vihma eest. Nipp! Kasuta Hase vihmajakki pealmise kihina, näiteks Rukka Wooly peal.
  • Võitle karge põhjaranniku tuule vastu koos Rukka Windmasteriga! Softshell-kangast valmistatud tuulejope sobib ideaalselt Eesti hilissügisesse ilmastikku. Jope fliissisu hoiab lemmiku kere soojas ka kergemate külmakraadide eest.
  • Rukka Neon Light sari on pimedate õhtute jaoks loodud. Neoonvärvides tooted muudavad sinu lemmiku pimeduses hästi nähtavaks. Trakside ja kaelarihmade kinnituskohtades on vilkuvad LED-tulukesed. Traksid on ergonoomilised ning rinnakus asuv kinnituskoht teeb ka kõige jõulisemalt tiriva lemmiku taltsaks sabaliputajaks.
  • Hoolimata sügisesest päikesest on väljas ikkagi pisut külm? Samas jope väljaotsimiseks pole aeg veel küps? On kampsuniilm! Elegantne Wooly disain hoiab soojas koera ja kassi olulisi lihasgruppe ning sobib jahedamal või vihmasemal ajal kasutamiseks ka alumise kihina, näiteks Hase vihmajaki all.
  • Warmup hoiab sinu lemmiku enne ja pärast trenni soojas. Warmup on valmistatud vee- ja tuulekindlast materjalist, fliissisu hoiab lemmiku kere soojas. Eemaldatav torusall hoiab soojas koera kõrvapiirkonda.
  • Mõtled juba hirmuga mida teha selle pöörase, lühikarvalise kutsikaga talvel, kui väljas on -15 °C ja rohkem külmakraade? Ära muretse, tänu Rukka Frosty supersoojale talvejopele jääb alles sinu figuur ning kodu, sest sooja jopega ei pea jalutuskäigud lühemaks jääma. Frosty mugav disain võimaldab koeral end hõlpsalt liigutada. Et kilomeetrid kestaksid!
  • Ultramoodne Rukka Airborn imiteerib inimeste moetrende! Airborn jopet on mugav peale panna, tark talvejope kaitseb sinu lemmiku olulisi lihasgruppe. Jope sobib kasutamiseks ka näiteks Hase vihmajaki all.

Mida on uut Hurttas?

Hurtta 2018. aasta sügiskollektsioon on midagi täiesti enneolematut. Soome kvaliteetbränd on taaskord end tõestanud ning, lisaks muule, toonud ilmavalgele ainulaadsed, jahikoertele mõeldud tooted.

  • Hurtta Adventure sari on olnud juba mõnda aega paljude koera- ja kassiomanike lemmikud. Traksid sobivad ideaalselt ka kassidele! Nii kaela- kui jalutusrihmadele ja traksidele on võimalik kinnitada Hurtta Polar Light LED-tulukene.
  • Drizzle on mugava lõikega tark vihmajope. Hurtta Drizzle vooderdus on varustatud fooliummaterjaliga, mis koera kehasoojust tagasi peegeldades pakub sinu lemmikule rohkem sooja ning parandab ta vereringet. Drizzle on mugav sulle ja su lemmikule – jope selga panemine ja ära võtmine on äärmiselt lihtne!
  • Extreme Warmer on jope, mis peaks olema absoluutselt iga koera garderoobis! Ilus ja mugav jope kaitseb koera olulisi lihasgruppe, lõige võimaldab koeral end igati liigutada. Extreme Warmer talvejopet on mugav selga panna ja ära võtta. Talvejope fooliumsisu annab koerale lisakoguse sooja.
  • Nagu nimigi ütleb, on Hurtta Worker vest loodud tõelisele töökoerale! Worker vest on jahimehele ja ta jahikoerale ideaalne, sest selle külge on võimalik mugavalt kinnitada ka GPS-seadmega kaelarihma. Hurtta Worker on immutatud permetriiniga, mis aitab peletada sääski, põdrakärbseid ja puuke. Hurtta Worker vesti kõhualune on valmistatud tugevast ja vetthülgavast materjalist – nii ei kraabi sinu jahikoer puhmas jahtides õrna kõhupiirkonda ära. Worker vest on varustatud helkurribadega. NB! Permetriin ei ole kassidele sobilik.
  • Ranger on sügispimedusse loodud! Erksavärviline vest on valmistatud Hountex® materjalist, varustatud helkurribadega ning immutatud permetriiniga, mis aitab tõrjuda putukaid. NB! Permetriin ei ole kassidele sobilik.
  • Neopreenist valmistatud Rambler on õues möllamiseks loodud! Rambler on ideaalne eelkõige veelinnukoertele, sest on valmistatud vetthülgavast ja soojahoidvast materjalist. Helkurribad ja Rambleri ergas värv aitavad koera silmata ka pilkasest pimedusest. Sangade abil saab lemmikut mugavalt veest välja juhatada või teda kinni hoida.
  • Swimmer on asendamatu koerale, kelle lemmiktegevuseks on ujumine! Mugav, hästi istuv mudel sobib helkurribade, ujukite ja erksa värvi tõttu eelkõige jahikoertele, aga ka neile, kes SUP-laual surfamist naudivad. Permetriiniga läbiimmutatud toode hoiab putukaid (sääsed, puugid, põdrakärbsed) eemal, ujukid aitavad koera vee peal hoida. Hurtta Swimmer vest on valmistatud vetthülgavast neopreenist. NB! Permetriin ei sobi kassidele.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles