Paleelemmikute staarihetk: «Kuninganna corgi» piilub Elizabeth II koerakeste kamba lossiseiklustesse

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kuninganna corgid»
«Kuninganna corgid» Foto: nWave

Kuninganna Elizabeth II suur corgi-armastus pole kellelegi saladus. Nüüd pääsevad armastatud monarhi südikad kaaslased animafilmis «Kuninganna corgi» (The Queen's Corgi) ka kinolinale! 

Kuninganna ja tema koerakeste elud on sedavõrd läbi põimunud, et neid pannakse poseerima koguni kuninglikel perepiltidel, nende piltidega suveniire müüakse palee meenepoes ning kuninglikud seltsilised on isegi ajakirjakaasi kaunistanud. Animafilmis seikleb ringi ja külvab pahandust corgikutsikas nimega Rex, kes on kuninganna uusim lemmik. Sellise nimega koera pole küll kuningannal kunagi olnud – tema esimese koerakese, kelle kuninganna sai 18-aastaselt, nimi oli Susan, ning järgmiste nimed teiste seas Monty, Willow, Foxy, Bushy, Vulcan, Candy, Whisky ja Bisto Oxo. Ilmselt võib aga filmis nii mõndagi tõelist näha, sest koerad on ju koerad ning kindlasti on nad aegade jooksul nii mõnegi jamaga hakkama saanud. 

Apollo Kinodes alates 22. märtsist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles