Päevakäpp: Särasilmne Sõõrik otsib omaniku kaotamise tõttu uut peret

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Väikesel Sõõrikul oli juba kõik — päris oma inimene, soe kodu, isiklik pesa ja palju armastust. Ta koges igapäevaselt seda, millest nii paljud kassid turvakodus unistavad ning ta ei osanud arvatagi, et varsti jääb ta kõigest hetkega ilma.

Siis see juhtuski. Tema omanik suri traagiliselt ning Sõõrik sattus turvakodusse. Esialgu oli Sõõrik ääretult kurb — hirm, teadmatus ning kaotusvalu olid Sõõriku enda küüsi mässinud ja kassipoiss ei teadnud, kas ja mida on tal elult veel loota.

Nüüdseks on Sõõrik juba teist kuud turvakodus ning vaikselt hakkab nurrumootor taas lootma, et elul võib tema jaoks veel midagi head plaanis olla. On ju tema saatusekaaslased Kohuke ja Marmelaad mõlemad omale päriskodud leidnud, kuidas saab olla nii, et tema veel päriskodu ootab? Ehk ikka leidub temalegi üks soe kodu ja armas pererahvas, kus Sõõrik läbielatust kosuda saab ning taas ühte perekonda rõõmustaks?

Kui väike säravate silmadega Sõõrik sulle silma jäi, siis sellel on põhjus — kirjuta kassipoisile päriskodu pakkumiseks aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles