Päevakäpp: Liina ja Tšernõšš on teineteisele jäägitult pühendunud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Narva Kasside SOS / Facebook

Teadagi ei tohi kahte armastavat südant lahutada. See kehtib ka kassimaailmas, eriti siis, kui kahe armastaja lugu on nii ilus ja romantiline, nagu seda on Liinal ja Tšernõššil. 

Liina sattus Narva Kasside SOS-i juurde lõpptiinena ja kohe varsti tõi ta ilmale viis imearmsat kiisutüdrukut. Liina oli superema, hoolitses nii enda laste kui ka kasulaste eest. Tšernõšš, eesti keeles, Mustu jõudis varjupaika külmal talvepäeval, rääbakas ja väga külmetunud. Ravi oli pikk, aga edukas.

Ühel ilusal päeval, kui Liina lapsed olid veel imetillukesed, käis Tšernõšš lastetoas külas ja talle hakkas kohe malbe ja hell Liina silma, ta kudrutas Liinale kõrva ilusaid kurrunurru sõnu ja Liina vastas samaga. Edasi ootasid nad kohtumisi nagu Koit ja Hämarik. Kokku said nad kaks korda päevas, kui vabatahtikud koristams käisid. Tšernõšš aitas Liinal laste eest hoolitseda, istus truult kõrval, kuniks Liina lapsed ära toitis ja sai siis oma südamedaamiga veidi omaette olla.

Tänaseks on kiisulapsed suureks kasvatatud ja Liina ja Tšernõšš elavad ühes toas. Nende tunded ei ole kustunud, nad suhtuvad üksteisesse väga suure armastusega. Mõlemad kassid on oivalise iseloomuga. Tšernõššile meeldib süles istuda, pai saada ja tänulikult sõtkuda, musi meeldib ka teha. Liina on malbe ja hell, samuti meeldivad paid ja sülesolemine, aga ta annab alati Tšernõššile eesõiguse sülle saada.

Narva Kasside SOS soovib neid koju anda ainult kahekesi. Kui sina sooviksid sellele armsale kiisupaarile kodu pakkuda, siis võta Narva Kasside SOS-iga ühendust Facebookis. Seda saad teha siin!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles