Video: Soomes sõitis rebane liinibussis jänest (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Stefan Gruber / PantherMedia / Stefan Gruber / Scanpix

Üha enam võib linnapildis näha metsloomi, kes püüavad inimestega külg-külje kõrval hakkama saada. Sellisest kooseksisteerimisest sünnivad kohati üpriski humoorikad olukorrad — eile satuti Kirkkonummis peale rebasele, kes oli end liinibussi istuma sättinud. 

«Eestis elavad linnarebased näiteks Tallinnas, neid on nähtud nii vanalinnas kui ka Koplis ja Pirital,» teadis Eesti Metsloomaühing Facebookis rääkida. «Üsna tavaline on kohata rebast ka näiteks Berliini tänavatel, kus lisaks rebastele elavad linnas ka metsjänesed, metssead, kährikud, kotkad ja metsloomad-linnud.»

Soomes tegi aga linnarebane Osku tutvust bussiliiklusega ja inspekteeris bussiistmete mugavust. Muidugi on võimalik, et ta käis ühistranspordist hoopis jäneseid otsimas, kuid jäi bussijuhile vahele ja pidi pileti mitteomamise tõttu sõidukist lahkuma. Tundub aga, et Osku saab ka ilma bussijänesteta hakkama — videolt on näha, et uudishimulik loom on igati heas vormis, tema saba on kohev ja karv läigib nagu ühele hästi toidetud rebasele kohane. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles