Päevakäpp: kas Härra Waltheri aeg saab otsa enne, kui tuleb uus kodu?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna loomade varjupaik

Kaheksa-aastane kassihärra Walter on oma elu jooksul nii mõndagi näinud ja teinud, mis peegeldub veidi ka tema välimuses. Aga raamatuid ei hinnata kaante järgi, ega ju?

Nii on ka paimaias Walter sõbralik ja rahulik nurrumootor, ideaalne kaaslane vanematele inimestele. Varjupaigas elab härra Walter nüüdseks juba umbkaudu 560 päeva ja ta oleks lõputult tänulik, kui tuleks keegi hea inimene ja pakuks sooja kodu ja hoolt. Vastu annab Walter tükikese oma hellast kassisüdamest.

Teate ju küll, et kodu ilma kassita on lihtsalt maja. Walter on käpp, et tulla ja kodu muuta erilisemaks. Olgu või koos igapäevaseid asjatoimetusi tehes või sügisõhtutel mõnusasti kerra tõmmates nurru lüües.

Kiisu ootab oma perekonnaga kohtumist Paljassaare loomade varjupaigas aadressil Paljassaare tee 85, Tallinn. Tema kohta saab rohkem infot numbril 5141431.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles