Päevakäpp: säravmusta kasukaga Darina ootab justnimelt sind

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Hiljaaegu saabus piiriäärsest Narvast Pesaleidja kassituppa nooruke kassipreili Darina, must kui öö ja särav kui lõunamaa kaunitar. Tuli, et siin õnne proovida ja kodu leida.

Darina on väga elav ja täis mängulusti ning väga-väga ootab endale mänguseltsilisi, kes ta oma perre võtaksid. Kui soovid Darinaga tuttavaks saada, mine Pesaleidja kassituppa. Ja kui sul on kindel soov just sellele kassile kodu pakkuda, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja tema vabatahtlik võtab sinuga ühendust. Ka kõikidele su lisaküsimustele vastab meelsasti Darina isiklik vabatahtlik, kellele saad kirjutada aadressil tatjana@pesaleidja.ee. 

Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab Darina kaasa Royal Canini kinkepaki. Darinal on oma pass, ta on kiibistatud, steriliseeritud ja saanud regulaarselt parasiiditõrjet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles