Päevakäpp: 1309 päeva koduootust — millal saabub Addisoni õnnepäev?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Addison on üks ütlemata tore kiisupreili, kes on terve oma elu oodanud seda ühte ja õiget — tema päris oma inimest. Paraku on aga läinud nii, et seda oma inimest, ega päris oma kodu, pole malbe Addison siiani leidnud.

Tema ei ole see kass, kes teistest mööda trügiks, kes oleks pealetükkiv, kes sooviks võistelda kassitoa rivaalitsevas õhkkonnas. Elu keerdkäikude tõttu on see kass õppinud end hoidma, õppinud käituma nii, et tema usalduse peab ära teenima. Ilmselt ka seetõttu on ta jäänud teiste kasside kõrval nii kauaks märkamatuks.

Addison elas Pesaleidja kassitoas kaks aastat, siis leiti sellele õnnetukesele tore hoiukodu. Just seal tuli välja Addisoni teglik särav iseloom ja ta tegi märgatavaid edusamme inimese usaldamises. Hoiukodus ei pidanud karvapall enam taluma stressi teiste kasside pärast ning temas avanes täiesti uus külg. Kassitoas pesasse peituvast triibikust sai aktiivne ja rõõmus kass, kes armastab üle kõige mängida, sulepulka taga ajada ning jälgib meeleldi aknast nii linde kui ka inimese tegemisi-toimetusi, laskmata asjaosalisi hetkekski silmist.

Lisaks eelnimetatule meeldib Addisonile vaadata koos inimestega televiisorit. Tema erilised lemmikud on multikad — pole mingi probleem vaadata ära täispikk film lammas Shaunist või hoopis järgemööda erinevaid loodussaateid, eriti lindudest ja närilistest.

Paraku teeb elu oma keerdkäike ning Addisonon tagasi kassitoas, kus tema kaotusvalu ning igatsus kodukeskkonna järgi on lausa silmist peegeldumas. Kõige rohkem vajab Addison usalduse võitmiseks aega ja kannatlikkust. Kindlasti ei ole ta see kass, kes tuleks kiiresti sülle või esimesel ööl kaissu. Ka hoiukoju sattudes oli karvapall pelglik, kuid seda kõike seetõttu, et ta lihtsalt ei teadnud, mida inimesest oodata.

Addisoni murtud südame parandamiseks on vaja veidi vaeva näha, kuid vastutasuks leidub temas truu sõber kogu eluks. Addisonil on imekaunis tiigritriibuline kasukas ja ilmekad rohelised silmad. Kasvult on ta lapsemõõtu, kuigi on juba nelja-aastane preili. Ta on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibitud ning parasiidivaba. Kui soovid Addisoni vaatama minna või tema kohta rohkem teada, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles