Päevakäpp: nähtamatu Bambi ootab, et teda märgataks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Bambi saabus MTÜ Kasside Turvakodusse 2016. aasta jõulude eel ning kuigi ta oli kui pisikene jõuluime, kes kuldkollaste silmadega transpordipuurist vastu vaatas, ei ole mitte keegi teine veel Bambit imeliseks pidanud. Ja nii juba kaks aastat.

Turvakodu elu on Bambi jaoks möödunud kui Ameerika mägedel. Vahepeal oli Bambil turvakodus raske ning suurest stressist lakkus ta oma kõhu karvutuks. Vabatahtlikud pöörasid sellele väikesele õnnetule karvapallile erilist tähelepanu ning peagi muutus Bambi taas rõõmsamaks. Möödusid järgmised kuud ning Bambi rõõm hakkas taas kustuma. Tema lootus päriskodu leida väheneb iga päevaga.

Nüüd leiabki Bambi enamasti üksinda pesast magamast ning kui ta näeb inimest lähenemas, tõstab ta vaid korraks pea. Need kuldkollased silmad ei sädele enam nii nagu tulles, vaid neist peegeldub nukrus.

Meie teame, et siin maailmas on kindlasti ka üks imeline kodu Bambi jaoks. Lihtsalt peab olema. Selline soe ja hooliv kodu, kus oleks ka mõni sõbralik nurrumootor, kes Bambisse taas rõõmu ja lusti süstiks ning üheskoos pereellu sisse elada aitaks.

Bambi ootab sellise kodu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles