Galerii: Eesti staarkoerad avasid Tallinnas lemmikloomadele mõeldud restorani

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna esimese spetsiaalselt lemmikutele mõeldud pop-up restorani avamisele Solaris keskuses kogunes seltskond piltilusaid ja tuntud koeri, kellel on Instagramis kokku ligi 50 000 fänni.

Kohal olid kuulsad prantsuse buldogid Lola ja Pepe, aastased siberi husky'd Nora ja Coco, eksootiline vizsla ehk ungari lühikarvaline linnukoer Mango ning austraalia lambakoer Sonja, kes peab end tema omaniku sõnul koertemaailma Kate Mossiks. Solarise esimesel korrusel avatud koerte restorani menüü eest hoolitses kodumaine lemmikloomapood Urr ja Nurr, kes kattis laua näiteks niisuguste hõrgutistega nagu boeuf a la tartare, dekonstrueeritud lõhesteik ning kananass brülee.

«Sel laupäeval ja pühapäeval on lemmikute restorani oodatud kõik neljajalgsed toidufännid, olenemata Instagarami profiili olemasolust või jälgijate arvust — kostitame tasuta toidukorraga kõiki külalisi,» rääkis Solaris keskuse turundusjuht Kristin Lepikson. «Kuna Solaris kannab paljude jaoks juba aastaid mitteametlikult pealinna kõige koerasõbralikuma keskuse tiitlit, siis loomulikult on kõik hästi käituvad koerad endiselt meie poodidesse ja kohvikutesse lubatud, nii sel nädalavahetusel kui ka kõigil teistel päevadel. Ainukeseks erandiks on toidupood, kuid oleme sellegi peale mõelnud ning avasime spetsiaalse koertehoiu, kuhu oma lemmiku toidukaupade ostmise ajaks jätta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles