Päevakäpp: Ebony ootab kedagi, kes paneks ta silmad särama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Ebony on imeilus elegantne kiisupreili, kes kahjuks inimest veel päris ei usalda. Ta ei ole kuri ega metsik, pigem omaette hoidev ja arglik. Tihtipeale tõmbab Ebony end ilusti kassilikult kerra ja piilub saba tagant, mida need inimesed küll teevad.

Ebony on umbes 4-5-aastane keskmist kasvu Viljandist pärit kassike, kes on päris oma kodu ootanud terve oma elu. Tal ei ole kunagi olnud kedagi, kes oleks päris tema oma, või kedagi, keda täielikult usaldada. Päris oma kodus saaks ta kindlasti oma hirmust üle ja temast saaks tõeliselt truu sõber.

Võimalik, et temast ei saa kunagi päris lembelist kaisukiisut, aga nii nagu inimesed on erinevad, on ka kiisud erinevad. Ent kui talle vaikselt läheneda saab talle juba mõnikord ka mõne õrna pai teha ning pisikesest sulepulgamängust ta ka alati ära ei ütle.

Kui sina tahaksid omale tõeliselt truud sõpra Ebony näol, siis ole hea ja täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ning vabatahtlikud võtavad sinuga peagi ühendust. Ebony on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud ja saanud regulaarselt parasiitide vastast tõrjet, seega igati valmis päris oma koju minema. Koju kaasa saab kiisuga ka kingipakikese Royal Caninilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles