Päevakäpp: pere poolt tänavale visatud Freya ootab uut võimalust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Freya on endine kodukass, kellel veel aastaid tagasi oli kõik olemas. Tal oli aknalaual isiklik pehme pesa, kus päeval päiksekiiri püüda ja oma pere koju oodata. 

Koju saabujaid tervitas ta alati rõõmsa nurru ja jalge ees siblimisega, et seejärel üheskoos sööma hakata. Üheskoos koristati diivani alt tolmurulle ja vahetati voodipesu, mille sees Freya ennastunustavalt lustida sai.

Ühel hetkel saabusid koju pappkastid. Freyale meeldisid need tohutult, sest millisele kassile kastid ei meeldiks? Freya hüppas muudkui ühest kastist teise ning arvas, et need on toodud talle, kuid varsti muutus kõik. Pappkastid pakiti kokku ning Frey aeti õue. Segaduses kassitüdruk jäi hetkega ilma kodust ja oma perest.

Nüüd, mitu aastat hiljem, andis südamlik kassisõber MTÜ Kasside Turvakodule Freyast teada ning kassike jõudis vabatahtlike hoole alla. Turvakodus on Freya paimaias ja sõbralik, kuid veidi ehmunud turvakodu suurest seltskonnast. Seetõttu ei tule Freya veel ise huviliste jalge ette siblima, vaid loodab vaikselt pesas istudes tähelepanu pälvida.

Kui sooviksid Freyale uue võimaluse kinkida, siis palun võta vabatahtlikega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles