Päevakäpp: kelmikas kassilaps Tiiger on päriskodu ootel

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kelmikas Tiiger saabus Kasside Turvakodusse koos pisikese õe Liliga Lasnamäe tänavatelt. Üheskoos, külg-külje kõrval, selg-selja vastas kõndides otsisid nad toitu ja turvalist pesapaika. Õnneks jäid armsad õekesed silma heale inimesele, kes kassikesed turvakodusse toimetas.

Nüüd on pisikesest Tiigrist saanud juba teismeline kelmikas kassitüdruk. Tema õeke on juba mitmendat kuud päriskodus, kuid triibuline Tiigrike ootab ikka veel. Huvitav, miks küll pole kellelegi kassitüdruku vahva triibuline kasukas silma jäänud? Miks pole veel keegi talle külla tulnud, et tema imelise iseloomuga tutvuda? Meie oleme küll kindlad, et kui sina turvakodusse astud, oled sa sellest päikselisest triibikust sekundiga võlutud.

Ära lase sellel armsal kassitüdrukul oma elu kõige vahvamat aega - kassipojaiga - turvakodus veeta! Paku Tiigrikesele kodu ja saa ise sellest rõõmust osa! Triibik Tiiger ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles