Piltuudis: Lõuna prefektuuri uus karvane korravalvur sai oma iseloomuga sobiva nime

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefektuuriga ühines belgia lambakoer, kes sai endale nimeks Rikky.
Lõuna prefektuuriga ühines belgia lambakoer, kes sai endale nimeks Rikky. Foto: Lõuna prefektuur / Facebook

Lõuna prefektuuri noorima politseiniku nimeotsing on jõudnud piduliku finaalini. Saage tuttavaks: tema on vigurvändast teenistuskoer Rikky!

Rikky nime saamisloost saladust ei tehtus. Kuna kolmekuune kutsikas on seni peremehe sõnutsi silma paistnud ohtra «trikitamisega» (loe: koerustükkidega), sai talle ka pandud trikitamisega riimuv nimi — Rikky. 

Rikky on praeguseks kaasa teinud juba kolm patrullvahetust, harjunud tasapisi öise linnaelu ning politseisõiduki sireeniga. Väike belgia lambakoer on oma ametipostile justkui loodud — Kui Rikky politseitööl parasjagu ei ole ja politseinikud paluvad tal niisama fännide jaoks poseerida, vajuvad ta kõrvad üdini lönti ja nägu läheb õige nukraks. Kui ta aga jälle patrullima saab, muutub meeleolu minuti pealt. Pole kahtlustki, et Rikkyle politsei igapäevaelu inimeste aitamisel väga meeldib

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles